We gaan beginnen!

Maandag 27 september is het zo ver, we gaan beginnen met de aanleg van glasvezel in Muntendam!

De aansluiting wordt gratis aangeboden zonder verplichting tot het afnemen van diensten of overstappen naar een andere provider.

Geen aanmelding = geen gratis aansluiting
Meld u zich niet aan, dan krijgt u geen toegang tot dit supersnelle glasvezelnetwerk. Indien de aannemer eenmaal uw huis voorbij is, dan is er geen mogelijkheid meer tot een gratis aansluiting. Gaat uw huidige provider (bv Ziggo of KPN) in de toekomst gebruik maken van het netwerk van SKV, dan is de (op dat moment nieuw te realiseren) aansluiting niet meer gratis.

Heeft u zich nog niet aangemeld en wilt u dit alsnog doen? Dat kan via www.muntendamkrijgtglasvezel.nl

Providers
Op het netwerk van SKV in Muntendam gaan op dit moment de volgende providers diensten leveren: Youfone, Freedom, TriNed en SKV

Vergelijk de diensten van deze providers met uw huidige provider. Het internet via glasvezel is veel sneller en u bespaart al snel enkele (tientallen) euro’s per maand.

Vragen?
Twijfelt u, of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur telefonisch te bereiken op 0598 626 417 of stuur een e-mail naar info@skv.nl. Wij staan u ook graag te woord aan onze servicebalie in Veendam.

Aanmelden gratis glasvezel

U kunt zich hier aanmelden voor een gratis glasvezel aansluiting in uw woning.

Uw gegevens worden alleen gebruikt voor de inventarisatie en aanleg van het glasvezelnetwerk.